Futbol adaletinin olmadığı bir maçtı. Sürekli yerden pas yaparak atakları olgunlaştıran ve pozisyon arayan Galatasaray, bir türlü sonuca gidemedi. 6. dakikada ise Serdar'ın ayağından bir penaltı kaçtı. 26. dakikada Berk, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Bu bölümden sonra Fenerbahçe oyunun tamamında kontra atak futbolu oynadı. Futbol oynamaya çalışan takım ise Galatasaray'dı. Serkan ilk yarı etkisiz kalınca oyundan alındı. İlk yarı daha tempolu ve bol pozisyonlu geçti.

İkinci yarıda mübalağa yapmadan yazıyorum, Fenerbahçe doğru düzgün tek bir şut bile çekemedi. Yine futbol oynamaya çalışan bir Galatasaray vardı. Serdar Eyilik zaman zaman çok etkili oldu. Bunların yanında Caner Öztel ve Murat Akça beğendiğim isimler arasındaydı. Anıl Dilaver ikinci yarıda iki net pozisyondan yararlanamadı. Galatasaray oyunun tamamında çok koştu, alanları iyi daralttı. İki pas üst üste yapamayan ve hücum anlamında ise 0 bir Fenerbahçe vardı.

Kaybetmek ya da kazanmak şuanlık önemli değil, çünkü oynanan futbol beni çok ümitlendiriyor. Galatasaray'ın bu altyapı sistemiyle zamanla çok daha önemli değerlere sahip olacağını düşünüyorum.


17:11



0 responses to "A2 Ligi / Fenerbahçe 1-0 Galatasaray"